Tel.: +36 70 621 42 80 hello@rendeswebes.hu

Hírek és hasznos cikkek

Mennyibe kerül egy honlap?

Az, hogy mennyiért készítek el egy honlapot az egyik leggyakoribb kérdés amit kapok. Erre a kérdésre sokan egy konkrét összeget várnak…

bővebben

Google tévhitek I.

Sokan azt gondolják, hogy ha a Google találati listájában rákattintanak a saját oldalukra, akkor ezzel elősegíthetik azt, hogy jobb helyezéseket érjenek el.

bővebben

Jogtiszta képek a weboldaladra

Sokaknak okoz rendszeresen problémát, hogy honnan szerezhetnének a weboldalukhoz megfelelő méretű és minőségű illusztráló képeket. Ezen igyekszem most segíteni egy rövid cikkel.

bővebben

Erről írj a honlapodon!

Rendszeresen előforduló kérdés, hogy miért kell szöveget írni a honlapra, amikor úgysem olvassák el a látogatók. Hidd el, ha jó elolvassák!

bővebben

Így válassz domain nevet!

Sok tévhit kering azzal kapcsolatban, hogy milyen domain nevet érdemes választani. Például sokan azt hiszik, hogy egyes domainek nagy előnyt élveznek a keresőben, lássuk mi igaz ebből.

bővebben

Domain név ellenőrzés

Gyakori kérdés, hogy hol lehet leellenőrizni egy .hu végződésű domain esetében, hogy szabad-e vagy már foglalt. A Domain név ellenőrzés gyorsan egy kattintással.

bővebben

Mérd a honlapod teljesítményét!

Méred a honlapod teljesítményét? Az internetes megjelenés legnagyobb előnye a többi médiával szemben, hogy teljesen mérhető ez az amit sokan nem tudnak. Ha bérelsz egy bannerhelyet valamelyik portálon, akkor már közben, napról napra meg tudod nézni, hogy hány látogató...

bővebben
Hírek
5 (100%) 2 szavazat