Tel.: +36 70 621 42 80 hello@rendeswebes.hu

Rendes Webes - rólam

Solymos Tamás vagyok a rendes webes. Honlap készítéssel  és online marketinggel foglalkozom, abban szeretnék segíteni, hogy Te is sikeresen használd a neten lévő lehetőségeket a vállalkozásod számára. Ehhez először ismerned kell az elérhető eszközöket, és azt, hogy mit miért és hogyan kell csinálnod.

Miben tudok segíteni neked?

Megmutatom minden tudásomat és tapasztalatomat, ami 10 év alatt összegyűlt, így nem kell hetekig olvasgatnod, bújnod a netet féligazságok után, mire nehezen össze tudod rakni az első honlapodat, ami valószínűleg nem lesz eredményes. Miért bolyonganál egyedül a net útvesztőjében, ha tudok adni térképet és segítséget neked?

Miért kísérleteznél a különböző Google adwords és Facebook hirdetésekkel, hogy akár 100 000 Ft elköltése után is tele legyél kérdésekkel és sikertelen kampányokkal? Miért gyalogolnál a 10. emeletre, ha van lift is?

Több, mint 10 éve készítek honlapokat főként kisvállalkozók és kisebb cégek részére, ez idő alatt többször megleptem ügyfeleimet a hozzáállásommal. Azzal, hogy nekem az a lényeg, hogy a Te sikeres és elégedett legyél, én nem csak egy honlapot készítek el. Másrészt igyekszem minden online területen segíteni, így nem kell féltucat másik vállalkozóval kommunikálnod. Bármilyen kérdéseddel fordulhatsz hozzám.

Tudnod kell, hogy nem készítek el egy olyan honlapot, vagy hirdetési kampányt, amiről tudom, hogy semmi eredménye nem lesz, csak kidobott pénz, bár én keresnék rajta. Ezért a videó anyagokban sincs mellébeszélés, ha valami nem kell, nem foglalkozom vele, ha fontos, akkor a mélyére ásunk!

Többen mondták, hogy túl rendes vagyok, mert olyan dolgokat is kimondok, amelyekkel „magamnak ártok”. Ha csak megcsinálnám, amivel megkerestek, akkor pénzt kereshetnék, de így hogy elmondom a meglátásaimat és más, esetleg tőlem független megoldást ajánlok, rövidtávon elesek a bevételtől.

Ezért vagyok Rendes Webes.

Solymos Tamás

+36 70 621 42 80

hello@rendeswebes.hu