Tel.: +36 70 621 42 80 hello@rendeswebes.hu

Röviden azért, mert a honlapod szövege a vállalkozásod kirakata.

Ha a leendő vásárló nem lát valamit a kirakatban, akkor azt feltételezi, hogy nincs is, hiszen ha lenne, akkor ki lenne téve. Az online látogatók is pontosan így vannak ezzel, ha valami nincs kiírva a honlapra, akkor számukra az egyértelmű, hogy nincs. Nagyon kevesen veszik ilyenkor a fáradtságot, hogy bemenjenek hozzád és megkérdezzék, hogy az adott termék kapható-e, leginkább csak akkor fordul elő, ha valamilyen speciális dolgot keresnek és valószínűsítik, hogy ha van is akkor sem a kirakatban.

A weboldalad esetében sem fog senki felhívni, hogy milyen termékeid vannak, ha legalább említés szintjén nem szerepelnek az weboldaladon. Nem fognak felhívni. Tényleg nem. Te sem tennéd ugye?

Ha nem frissíted a weboldalt az olyan, mintha nem törődnél a boltod kirakatával, pedig azt is átrendezed rendszeresen ugye? Ott is takarítasz és az üveget is lemosatod, pontosan ezért kell a honlapodat is frissíteni.

Frissíts a látogatóidnak és örülni fog a Google

A Google is rangsorolási szempontnak veszi, hogy milyen gyakran frissül az oldalad, ha nagyon elhanyagolod, akkor önmagában ezért is hátrébb csúszhatsz a rangsorban. Ha évekig nem frissítesz, nem bővítesz tartalmat, akkor a Google azon is elgondolkozik, hogy működik-e még a vállalkozásod, hiszen annak a honlapodon is nyoma kell, hogy legyen.

Szóval frissítsd és bővítsd az oldalad, havonta legalább egyszer!

 

Solymos Tamás

Solymos Tamás

RendesWebes

Solymos Tamás vagyok, honlapkészítő. 2007-óta készítek honlapokat és elsődleges célom, hogy a Te honlapod is sikeres legyen, mert ma már nem elég csináltatni egy honlapot, azt megfelelően működtetni, fejleszteni kell. Legfőbb erősségem, hogy az ügyfeleimnek minden weboldallal és online marketinggel kapcsolatos kérdésben csak velem kell egyeztetni.

Minősített Google Partner vagyok, így biztos lehetsz abban, hogy Google Adwords kampányaidat is sikeresen kezelem.