Tel.: +36 70 621 42 80 hello@rendeswebes.hu

Röviden azért, mert a honlapod szövege a vállalkozásod kirakata.

Ha a leendő vásárló nem lát valamit a kirakatban, akkor azt feltételezi, hogy nincs is, hiszen ha lenne, akkor ki lenne téve. Az online látogatók is pontosan így vannak ezzel, ha valami nincs kiírva a honlapra, akkor számukra az egyértelmű, hogy nincs. Nagyon kevesen veszik ilyenkor a fáradtságot, hogy bemenjenek hozzád és megkérdezzék, hogy az adott termék kapható-e, leginkább csak akkor fordul elő, ha valamilyen speciális dolgot keresnek és valószínűsítik, hogy ha van is akkor sem a kirakatban.

A weboldalad esetében sem fog senki felhívni, hogy milyen termékeid vannak, ha legalább említés szintjén nem szerepelnek az weboldaladon. Nem fognak felhívni. Tényleg nem. Te sem tennéd ugye?

Ha nem frissíted a weboldalt az olyan, mintha nem törődnél a boltod kirakatával, pedig azt is átrendezed rendszeresen ugye? Ott is takarítasz és az üveget is lemosatod, pontosan ezért kell a honlapodat is frissíteni.

Frissíts a látogatóidnak és örülni fog a Google

A Google is rangsorolási szempontnak veszi, hogy milyen gyakran frissül az oldalad, ha nagyon elhanyagolod, akkor önmagában ezért is hátrébb csúszhatsz a rangsorban. Ha évekig nem frissítesz, nem bővítesz tartalmat, akkor a Google azon is elgondolkozik, hogy működik-e még a vállalkozásod, hiszen annak a honlapodon is nyoma kell, hogy legyen.

Szóval frissítsd és bővítsd az oldalad, havonta legalább egyszer!

 

Solymos Tamás

Solymos Tamás

RendesWebes

Solymos Tamás vagyok, a kisvállalkozók egyszemélyes, online megjelenés menedzsere. 2007-óta készítek honlapokat és elsődleges célom, hogy a Te honlapod is sikeres legyen, mert ma már nem elég csináltatni egy honlapot, azt megfelelően működtetni, fejleszteni kell.

A legjobb helyen jársz, hogy ezt elsajátítsd!

Miért kell bővíteni a weboldal szövegét?
5 (100%) 1 szavazat