Tel.: +36 70 621 42 80 hello@rendeswebes.hu

Szövegírás

honlap és hirdetés szövegírás

Kisvállalkozó vagy és se időd, se kedved szövegírással foglalkozni?

Van rá megoldás! Ne vesztegesd az időd olyan dologra, ami nem a te szakmád, és amire nincs is időd.
Mondd meg mivel foglalkozol és mi megírjuk Neked a szövegeket!

Kérj ajánlatot webszövegírásra!

Mondd meg mivel foglalkozol és mi megírjuk Neked a szövegeket! Kiemelten figyelünk a kulcsszavak kiválasztására, hogy a lehető legtöbben találjanak meg a Google keresőből!

Miért van szükség minőségi tartalomra a weboldalon?

Céged, vállalkozásod weboldala gyakorlatilag egy hirdetőtábla/reklámplakát a web végeláthatatlan univerzumában. A leendő látogatóid legtöbb esetben a Google keresőt használják, hogy megtalálják, amit keresnek. A Google pedig a honlapon levő szövegek, tartalom alapján keresi meg a lehető legjobb találatot ügyfelei számára. Leegyszerűsítve a Google kérdez a szolgáltatásodról (monitorozza a honlapodat), Te pedig a weboldalad szövegével válaszolsz neki, ami pedig nincs leírva a honlapodon az a Google és így a látogatóid számára nem is létezik!

Mit jelent ez pontosan Neked, ha weboldalad tulajdonos vagy?

Azt jelenti, hogy olyan tartalmat kell készítened az oldaladra, amely a leendő ügyfeleid részére a legtöbb releváns információt tartalmazza. Mindvégig figyelve, arra, hogy olyan kulcsszavakat is használj, amelyek a kereső szempontjából fontosak.
Legyen ez a szöveg egyszerre olvasmányos és interaktív. Válaszolja meg ügyfeleid kérdéseit, problémáit. Az a legjobb, ha az ügyfél a honlapodat olvasva úgy érzi, mintha egy szakértővel beszélgetne az adott témáról. Olyan szakértővel, aki kitalálja a gondolatait és válaszol a következő kérdésre is.

Új weboldalaknál érdemes figyelni arra, hogy már keresőbarát szöveg legyen az oldalon. Régebbi oldalaknál pedig szintén érdemes frissíteni, átírni a meglévő szövegeket a releváns kulcsszavak alapján, miközben a szöveg első sorban a látogatóknak szól.

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Új honlap esetén:

  • Meghatározzuk a menüpontokat és kulcsszavakat
  • A kulcsszavak alapján megbeszéljük, hogy milyen szöveg kerüljön a weboldalra. Amennyiben szükséges, itt teszem fel a kérdéseimet a szolgáltatásaid, termékeid kapcsán. Erre azért van szükség, hogy minél informatívabb legyen a szöveg.
  • Elkészül az szöveg, ”vázlat” verzióban
  • Átnézzük és megbeszéljük a vázlat verziót
  • Előzőleg megbeszéltek alapján a szöveg véglegesítése
  • Szöveg feltöltése a weboldalra

 

Már meglévő oldal esetén:

  • Meglévő szöveg elemzése kulcsszavak alapján
  • Kulcsszvak alapján új szöveg megírása/ régi szöveg átírása
  • Szöveg véglegesítése

Szövegírás árak

2 Ft/karakter a szövegírás átlagos ára, viszonyításként egy honlap átlagos oldalán 2000-2500 karakter szerepel. Egy új honlap szövegezésének megírása 6-8 oldal esetén kb 30-40 000 Ft.

Kérj ajánlatot!

10 + 8 =

Szövegírás
5 (100%) 1 szavazat