Tel.: +36 70 621 42 80 hello@rendeswebes.hu

Hírek és hasznos cikkek

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz az adwordsben

Több kampány átnézése után döntöttem úgy, hogy megírom, ezt a cikket, mert eddig minden esetben találkoztam ezzel a hibával, azoknál, akik maguk állították be az adwords keresési kampányukat. Vajon te is elköveted ezt a hibát? Amikor egy tulajdonos állítja...

bővebben

Mennyibe kerül egy honlap?

Az, hogy mennyiért készítek el egy honlapot az egyik leggyakoribb kérdés amit kapok. Erre a kérdésre sokan egy konkrét összeget várnak…

bővebben

Google tévhitek I.

Sokan azt gondolják, hogy ha a Google találati listájában rákattintanak a saját oldalukra, akkor ezzel elősegíthetik azt, hogy jobb helyezéseket érjenek el.

bővebben

Jogtiszta képek a weboldaladra

Sokaknak okoz rendszeresen problémát, hogy honnan szerezhetnének a weboldalukhoz megfelelő méretű és minőségű illusztráló képeket. Ezen igyekszem most segíteni egy rövid cikkel.

bővebben

Erről írj a honlapodon!

Rendszeresen előforduló kérdés, hogy miért kell szöveget írni a honlapra, amikor úgysem olvassák el a látogatók. Hidd el, ha jó elolvassák!

bővebben

Így válassz domain nevet!

Sok tévhit kering azzal kapcsolatban, hogy milyen domain nevet érdemes választani. Például sokan azt hiszik, hogy egyes domainek nagy előnyt élveznek a keresőben, lássuk mi igaz ebből.

bővebben
Hírek
5 (100%) 2 szavazat